Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Coaching

Volg ons op Facebook

+32-13-480.500
web@fenrirconsult.com

Veranderen begint meestal met beslissen.


Het klinkt misschien banaal, maar blijven we toch niet geregeld in rondjes draaien in ons hoofd?
Wil je ook een volgende stap zetten?
Denk je aan veranderen?
Is veranderen wel nodig?
Ben ik anders?
Ben ik wel goed bezig?
...
Zijn dit vragen die jou bezighouden en heb je het gevoel dat je niet vooruitkomt of dat je iets mist?

Vraag onze Lifecoach David om assistentie.
Samen bekijken we wat jou NU bezig houdt en/of/hoe je een volgende stap zet.

 

Be Free, Wees Vrij


Het doel is je denken terug eens te bevrijden, het afleggen van mogelijk beperkende gedachten, gedachten die er voor zorgen dat je niet dé beslissing neemt, je jezelf niet echt gelukkig voelt.
Heb je ook het gevoel dat je 'ergens' tegen stoot terwijl je idee hebt dat je iets moet gaan veranderen aan je leven, werk, situatie,...

Wij gaan werken aan wat jou NU bezighoudt en wat jij graag wil BEREIKEN.We gaan niet je verleden uitspitten en daar mogelijke barrières wegnemen. Wat geweest is, is geweest.

De gedachten die je nu bezig houden kunnen een beperking zijn om een nieuwe, volgende stap te zetten, maar ze kunnen ook al een hulpmiddel zijn om die stap misschien niet te moeten zetten, enkel kijk je er misschien verkeerd tegen aan, en hier gaan wij mee aan de slag.

Onze dagelijkse gedachten worden steeds sterk beïnvloed door de omgeving, de maatschappij, naast ons (vast) patroon van waarden en normen. Maar ook door de situatie waarin u zich nu bevindt. Is dit dan enkel en steeds een negatieve situatie of omgeving? Neen, niet noodzakelijk;
Het kan een heel positieve situatie zijn, U bent financieel goed bezig, mooi huis, leuk gezin enz. maar toch kan deze situatie net ervoor zorgen dat uw persoonlijk geluk begint weg te zakken of dat u dit niet meer ziet. Iets wringt er, u heeft het idee dat u er niet meer de voldoening uithaalt die u vroeger had.
Gaan wij u aanraden om te veranderen? Ja, Neen, Misschien, we gaan eerst leren alle zaken die voor jou belangrijk zijn te kwantificeren en tegen elkaar af te wegen, pas dan gaan we kijken waar je (beter) kan gaan focussen op datgene wat al werkt, wat je al doet!

We gaan oplossingsgericht werken zodat je weer met een frisse kijk in het leven staat en misschien blijkt dan dat je helemaal niet moet veranderen...maar je zal wel moeten beslissen.

"Some decisions are easy. some aren't. Those are the ones which define us as people."

 

Aanpak

Tijdens een eerste gesprek, de intake, tracht ik een beeld te krijgen van wat jou bezig houdt, vanwaar je een vraag hebt naar mij. We bespreken enkele aandachtspunten en hoe ik hier in de sessies mee zal omgaan. En we kijken of ik iets voor jou kan betekenen.
De sessies duren steeds max 1 uur per keer. De opvolging zelf bouwt op je vorderingen om de situatie uit te klaren. Aan de hand van duidelijke stappen bespreken we je volgende zet.
Deze sessies kunnen soms mischien confronterend zijn. Ik tracht je bepaalde situaties uit je gedachtengang eens vanuit een andere hoek te laten bekijken. Zie dit nooit als een belemmering, een tekortkoming van jou kant, het heeft enkel als doel de 'lucht' eens te klaren.
Geleidelijk aan pakken we jouw visie aan en ga je durven een beslissing te nemen. Want dat is het uiteindelijk doel, dat jij beslist! Niet meer blijft nadenken en afstappen van het 'wat als, misschien ooit, had ik maar,...' molentje.
Hoe lang duurt een begeleiding?
Dit is heel persoonsafhankelijk. Afhankelijk van je vraag en situatie is er verschil. Maar jij bepaalt steeds zelf of je door gaat, ook hier beslis jij!
Dit kan gaan van een 3 tal gesprekken tot een lange termijn opvolging met geregelde afspraken.

Uiteindelijk ga jij beslissen of je iets verandert, iets aanpakt of de situatie anders bekijkt. Het doel is steeds je weg naar jouw volgend punt vrij te maken, niet het zetten van het punt op zich.

"There's no such thing as destiny, only different choices."

Coachinfo

Login